Disclaimer

De inhoud van deze website is met grote zorg door ons samengesteld. Het is dan ook niet toegestaan deze teksten, beelden en andere materialen te kopiëren, reproduceren of distribueren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Even Kortsluiting. Het auteursrecht en overige intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden en andere materialen op deze site behoren toe aan Even Kortsluiting of onze licentiegevers*.

Aansprakelijkheid

Even Kortsluiting streeft ernaar actuele, correcte en volledige informatie te bieden, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Even Kortsluiting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de inhoud op deze website en/of podcast en/of andere uitingen. Even Kortsluiting aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor schade of problemen voortvloeiend uit het gebruiken of verspreiden van de inhoud van de website en/of podcast en/of andere uitingen, of voortkomend uit technische gebreken, behoudens in geval van opzet of grove schuld aan de zijde van Even Kortsluiting.

Eigen ervaring. Misschien voorlichting. Zeker geen medisch advies

Wij vertellen vanuit eigen ervaring. Misschien heel in de verte zou je kunnen zeggen dat we misschien een beetje voorlichting geven en informatie over epilepsie via allerlei kanalen verspreiden. Wij zijn zeker geen artsen en geven geen medische (behandel)adviezen. Raadpleeg bij persoonlijke, medische vragen of gezondheidsproblemen altijd je arts. Even Kortsluiting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolkomenheden in de gegeven informatie.

Verwijzigingen andere websites

Deze site bevat verwijzingen naar andere websites. Even Kortsluiting is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze websites en kan de juistheid en betrouwbaarheid van de inhoud van deze websites niet garanderen. Even Kortsluiting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel, direct of indirect voortkomend uit het gebruik van de inhoud van deze andere websites.

Wijzigingen

Even Kortsluiting behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer.

*
– Voor alle (achtergrond)audio hebben wij een licentie van de rechtmatige eigenaar of gebruiken we rechtenvrije audio.
– We gebruiken geluidsfragmenten uit een interview tussen Dolores Leeuwin en Marc voor EpilepsieNL, dat we mogen gebruiken onder bronvermelding.